Design tervezés

Arculattervezés

hostslide07Az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges kreatív folyamat az arculattervezés Komoly egyeztetések és számos minta bemutatásával próbálunk segíteni az elképzeléseinek megfogalmazásában. Erre alapozva tervezhetők meg azok az anyagok, ami azoknak a mindennapi eszközöknek az egységes jellegét teremti meg, melyek már egy cég életében fontos szerepet játszanak, mint például weboldal logó, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték.

Webdesign

officeslide04A honlap a vállalkozása “cégére”. A internet az a médium, ahol megszólíthatja vásárlóit, visszacsatolásokat kaphat tőlük, megismerheti szokásaikat. Tevékenységét, megbízhatóságát a honlapja alapján fogják megítélni. Az elavult, „házilag” vagy a nem megfelelő szakértelemmel elkészített honlap inkább taszítja, mint vonzza az ügyfeleket..A webdesign az, ami bizalmat ébreszt, segítségével könnyebb megmutatni a weboldal üzenetét. A webdesign az első pillanatban kialakítja a kapcsolatot az olvasóval, még a szövegek értelmezése előtt.

DTP, kiadványszerkesztés

bitslide04A kiadványszerkesztés digitális állományok megfelelő formában történő összeállítása nyomtatásra. A DTP (desktop publishing) az olyan anyagok számítógép segítségével való létrehozásának folyamata, amelyeket egykoron sokfajta nem-számítógépes technikával (pl. fényszedőgépekkel) állítottak elő. Ezek az az anyagok lehetnek mint pl. hírlevelek, brosúrák, könyvek és más kiadványok

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.